Volg ons :  

Puttinglijn in het vizier


In de categorie "High-MOI" mallet putters komt Wilson Staff met de Vizor putter. Deze functionele blokvormige mallet is voorzien van een "soft urethane" slagvlak en heeft een ingenieus ingebouwd oplijnsysteem voor een betere uitgangspositie en meer consistentie in uw slagen. De roestvrijstalen buitenrand geeft de 385 gram wegende face balanced putter met "double bend" shaft zijn hoge MOI en stabiliteit terwijl de lichtgewicht aluminium body zorgt voor een zachte feel.

Experts zijn het er over eens dat het consistent oplijnen met de ogen in de juiste positie resulteert in betere putts. De door Wilson ontwikkelde I-Lock technologie, zichtbaar als een rood/zilveren oplijnstreep, helpt actief bij het op de juiste wijze oplijnen en positioneert de ogen direct over de bal op de puttinglijn, een eenvoudig te onthouden en gemakkelijk te herhalen routine. Wilson noemt dit "Lock and Roll" Op dit filmpje wordt precies uit de doeken gedaan hoe dit in zijn werk gaat. De zachte urethaan face insert past zich aan op de hardheid van de bal, geeft u meer controle over uw balsnelheid, voelt zacht aan en elimineert hinderlijke trillingen

De Wilson Staff Vizor putter is verkijgbaar met shaftlengtes van 32 inch tot 36 inch en kost €149,- (inclusief headcover)

  • Wilson Staff Informatie over het Wilson Staff productprogramma, de demodagen en de verkooppunten vindt u hier.